2012年1月29日 星期日

Rodalies en Puigcerd

photo

Rodalies en Puigcerd

Ahir va caure una nova nevadeta a Cerdanya, ja que tot i que les previsions apuntaven a una nevada copiosa, al final va resultar ser una petita enfarinada de no res, per que va servir per fer la primera foto de la temporada a una unitat de la srie 447 amb els colors de Rodalies de Catalunya. Aix doncs, desprs d’arribar de La Seu d’Urgell i canviar-me de roba per anar a treballar a pistes, vaig passar una estona per Puigcerd a veure que tal estava tot, trobant-me amb aquesta unitat esperant per iniciar recorregut cap a Barcelona. Cal dir que neu no va caure, per fred en va fer i molt!

Ayer cay una nueva nevadita en Cerdanya, ya que aunque las previsiones apuntaban a una nevada copiosa, al final result ser una pequea nevada de nada, pero que sirvi para hacer la primera foto de la temporada a una de la serie 447 con los colores de Rodalies de Catalunya. As pues, despus de llegar de La Seu d’Urgell y cambiarme de ropa para ir a trabajar a pistas, pas un rato por Puigcerd a ver que tal estaba todo, encontrndome con esta unidad esperando para iniciar recorrido hacia Barcelona. Cabe decir que nieve no cay, pero viento hizo y fuerte!

Yesterday I went to Puigcerd in the morning, for made one train spotter photo with snow. It was a little snow, but it appears in the photo, an electric unit of 447 series of Renfe Operadora, with the colors of Rodalies of Catalunya, waiting in Puigcerd with a service between this station and l’Hospitalet de Llobregat.

Hier je suis all Puigcerd le matin, pour faire un photo de Train Spotter avec de la neige. Il tait un peu de neige, mais il apparat dans la photo, une unit lectrique de la srie 447 de Renfe Operadora, avec les couleurs de Rodalies de Catalunya, dans l'attente de Puigcerd avec un service entre cette gare et l'Hospitalet de Llobregat.

Tags

FFCC

tren

train

trainspotter

spotter

spotting

trainspotting

ferrocarril

Renfe

Operadora

Adif

Administrador

de Infrestructuras

Ferroviarias

RdC

Rodalies

de

Catalunya

447

Alstom

098R

447.098R

CAF

etsacin

nieve

neu

snow

Canon

EOS

1000D

Tamron

AF28-300

Manfrotto

190XDB

391RC2

Canonistas

Ferrocat

Al&Co

Photo

Aleix

Corts

Photography

Puigcerd

Cerdanya

Girona

Catalonia

Catalogne

Espanya

Spain

Espagne

Europa

Europe
Flickr.com

沒有留言:

張貼留言